• zobacz Volkswagen CC Nawigacja, xenon, led, skóra, 177 PS zaprasza...

Volkswagen CC Nawigacja, xenon, led, skóra, 177 PS zaprasza...

65 900.00 PLN
  • zobacz Audi A6 Nawigacja, xenon, led, 170 PS, FV VAT 23% zapraszam

Audi A6 Nawigacja, xenon, led, 170 PS, FV VAT 23% zapraszam

43 900.00 PLN
  • zobacz Hyundai i40 Klimatyzacja, Led,tempomat ładne auto zapraszam...

Hyundai i40 Klimatyzacja, Led,tempomat ładne auto zapraszam...

35 900.00 PLN
ViralMoto.pl - darmowe ogłoszenia motoryzacyjne

Dodaj opinie o firmie 1. Bielawski Jacek PRE-MEDIA 2. Bielawski Jacek wspólnik spółki cywilnej Mustang II S.C.

Twoje dane osobowe będą przez nas przetwarzane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na komentarz i nie będą przekazywane do innych podmiotów, za wyjątkiem podmiotu obsługującego niniejszy formularz oraz naszą pocztę e-mail. będziemy je przechowywać wyłącznie przez okres publikacji komentarza – po tym okresie zostaną usunięte. W każdym czasie możesz się również zwrócić do nas z żądaniem sprostowania lub usunięcia swoich danych osobowych , wniesienia sprzeciwu, przeniesienia do innego podmiotu lub ograniczenia ich przetwarzania – wystarczy, że napiszesz wiadomość na adres: admin@znajduje.com. Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. b rozporządzenia ogólnego o przetwarzaniu danych osobowych (RODO). Jeżeli według Ciebie Twoje dane są przetwarzane nieprawidłowo, masz prawo złożenia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdki (Brak ocen)

1. BIELAWSKI JACEK PRE-MEDIA 2. BIELAWSKI JACEK wspólnik spółki cywilnej Mustang II S.C.: dane adresowe, opis działalności

Dane podstawowe
Imię Jacek
Nazwisko Bielawski
Numer NIP 5531030545
Numer REGON 241188557
Firma przedsiębiorcy 1. Bielawski Jacek PRE-MEDIA 2. Bielawski Jacek wspólnik spółki cywilnej Mustang II S.C.
Dane adresowe
Adres głównego miejsca wykonywania działalności Zagórska 159, 42-600 Tarnowskie Góry, powiat tarnogórski, woj. ŚLĄSKIE
Adres e-mail
Adres strony WWW